210 4138348

Εγγύηση προϊόντων

Τα προϊόντα μας, συνοδεύονται από τις εγγυήσεις των κατασκευαστών και προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης είναι η εκπλήρωση των όρων που θέτει ο εκάστοτε κατασκευαστής.
Για την ισχύ της εγγύησης είναι απαραίτητη η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς (απόδειξη η τιμολόγιο).
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν συνοδεύεται από εγγύηση του κατασκευαστή, το παραστατικό αγοράς αποτελεί την εγγύηση του προϊόντος.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του εντός 14 ημερών με δυνατότητα αντικατάστασης του, και αφού προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας.
Τα προϊόντα κατά την επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς, το δε κόστος των μεταφορικών ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας.

Βλάβες προϊόντων

Σε περίπτωση βλάβης μετά το πέρας των 14 ημερών και αφού προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας, το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί για να ελεγχθεί από τον κατασκευαστή και να γίνει επισκευή η αντικατάσταση. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.
Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς η οποία αναφέρεται στο παραστατικό αγοράς, η προσκόμιση του οποίου είναι απαραίτητη για την ισχύ της εγγύησης.

 

Η εγγύηση δεν ισχύει για βλάβες της συσκευής που οφείλονται:

    Σε υπαιτιότητα του χρήστη. (π.χ. νερό η άλλο υγρό, χτυπήματα της συσκευής, η πέσιμο κ.τ.λ.).
    Από την αύξηση ή πτώση της τάσης του δικτύου ηλεκτροδότησης.
    Η εγγύηση δεν καλύπτει αναλώσιμα υλικά. (π.χ. καλώδια σύνδεσης, μπαταρίες, κεραίες, πλαστικά κ.τ.λ.)

Επιστροφές προϊόντων για λόγους που αφορούν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για δικούς του λόγους οι οποίοι δεν αφορούν την σωστή λειτουργία του προϊόντος, επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν, διατηρεί το δικαίωμα τις επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, και αφού προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα κατά την επιστροφή, πρέπει να μην έχουν ανοιχθεί από την συσκευασία τους και να συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς, το δε κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που η αποστολή έγινε με δωρεάν μεταφορικά ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών της αποστολής.

Για την προστασία των πελατών μας, προϊόντα όπως ηλεκτρικές κουβέρτες, θερμοφόρες, μαξιλάρια, συσκευές ηλεκτροδιέγερσης, σορτς αδυνατίσματος και άλλα τα οποία για λόγους υγείας δεν είναι δυνατόν να επαναπροωθηθούν, δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή, παρά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τα προϊόντα αυτά προτού προβούν στην παραγγελία τους να είναι βέβαιοι ότι αυτά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Για κάθε αμφιβολία σχετικά με τα προϊόντα μας παρέχονται περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνικό μας κέντρο.

Η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων πραγματοποιείται εντός 30 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους.

 

Mε αγορές 2 και άνω προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 200€

ΔΩΡΟ!

Μασάζ σώματος Beurer MG 20