210 4138348

Ωτοασπίδες

McKeon Products

Το 1962, ο Raymond Benner, ένας μουσικός συμφωνικής ορχήστρας αγόρασε για την σύζυγο του Cecilia από έναν ηλικιωμένο φαρμακοποιό την επιχείρησή του. Το κόστος ήταν 2.000 δολάρια και το μοναδικό προϊόν, ήταν η ωτοασπίδα Mack's κατασκευασμένη από μείγμα αργίλου.

Ο Benner σαν κολυμβητής, σκεφτόταν μια αδιάβροχη ωτοασπίδα που θα μπορούσε να σφραγίσει το αυτί, αποτρέποντας την ενόχληση από τη είσοδο του νερού, που θα βοηθούσε επίσης στην πρόληψη των λοιμώξεων του αυτιού. Μέσω πολλών δοκιμών και λαθών, καθώς και διαφορετικών τεχνικών παραγωγής, ανακάλυψε μια μοναδική ουσία και δημιούργησε τις πρώτες ωτοασπίδες σιλικόνης στον κόσμο, τις Mack's® Pillow Soft®.

Καθώς η μικρή οικογενειακή επιχείρηση του Benner μεγάλωνε, μεταφέρθηκε από το υπόγειο του σπιτιού του σε οκτώ συνεχώς διευρυνόμενες εγκαταστάσεις. Η επιχείρηση που ξεκίνησε ως πλευρικό ενδιαφέρον για τους Benners, εξελίχθει σε ηγέτη της βιομηχανίας ωτοασπίδων με κύριο προϊόν την αρχική Mack's® Pillow Soft®.

Σήμερα η εταιρεία εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια, με τους υιούς Benner να συνεχίζουν στα βήματα του πατέρα τους, διατηρώντας μια πρακτική προσέγγιση στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, όντας αθλητές της κολύμβησης και οι δύο.

Από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Michigan, η McKeon Products προσφέρει μια πλήρη γκάμα ωτοασπίδων διαφόρων τύπων και συνεχίζει να αναπτύσσεται παρέχοντας υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα.

 

Mε αγορές 2 και άνω προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 200€

ΔΩΡΟ!

Μασάζ σώματος Beurer MG 20